Kuva: AOP/ Petri Saarelainen

JVG päätyi esiintymään maailmantähtien keskelle - syynä Kimi Räikkösen pyyntö

03.05.2024 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

JVG ja Kimi Räikkönen juhlivat yhdessä Formula 1 -kilpailun jatkoilla. Lopulta JVG päätyi myös lavalle.

JVG julkaisi vastikään uuden kappaleen Rallikansa. SuomiRäp Radion haastattelussa kaksikko muisteli erilaisia kohtaamisia autourheilutähtien kanssa.

Eräs tarina liittyy yli 10 vuoden taakse, kun JVG matkusti lomailemaan Dubaihin ja pääsi samalla katsomaan Formula 1 -kilpailuja Abu Dhabiin.

 - Joskus aikoinaan, todennäköisesti vuonna 2012, mentiin Dubaihin. Abu Dhabissa oli silloin Formula 1 -kisat ja VilleGalle hoiti jostain Kimi Räikkösen numeron ja kysyi Kimiltä, että saisiko liput. Kimi sanoi, että kisoihin ei pääse, mutta hotellille voitte tulla katsomaan, Jare kertoo SuomiRäpin Aamun juontajille Ville Tanskaselle sekä Aleksi Korpijaakolle

Erään hotellin parvekkeelta pystyi seuraamaan kisoja, sillä siitä oli näkyvyys radalle. JVG päätti myös lyödä vetoa tunnetun suomalaisen pokeritähden kanssa.

Kiitos Räikkösen, artistit saivat muhkeat matkarahat. 

 - Ilari Sahamies oli mukana ja hän halusi lyödä meidän kanssa vetoa Kimin voitosta. Kimi lähti silloin viidennestä ruudusta ja hän oli sillä hetkellä toisena, kun pääsimme katsomaan kisoja hotellin parvekkeelta. Yhtäkkiä Kimi voitti ja saatiin hyvät reissurahat - joku viisi tonnia per naama, Jare nauraa.

Räikkönen tuli lopulta juhlimaan voittoaan yhdessä JVG:n kanssa.

- Kimi ajoi kisan jälkeen hotellin eteen ja alkoi tuulettamaan siinä meidän alapuolella. Lopulta hän myös tuli sisälle ja se oli ekoja kertoja, kun tavattiin kasvotusten, VilleGalle muistelee.

Juhlijat päättivät lopulta lähteä virallisille jatkoille, joissa JVG pääsi - tai joutui - lavalle Räikkösen halusta. 

 - Lähdimme lopulta jatkoille, jossa The Black Eyed Peas oli esiintymässä. Siellä Kimi sanoi, että haluaa meidän vetävän Kran Turismo -biisin. Lopulta se The Black Eyed Peasin dj antoi meille mikrofonin ja esitimme biisin.

Kappaleen esittäminen jatkoilla, joka oli täynnä maailmantähtiä, ei ollut Jaren mukaan kovin mukavaa. Alkoholia oli nautittu eikä kukaan siellä tiennyt JVG:stä mitään – paitsi Räikkönen.

- Se oli jotenkin karsea tilanne. Laitettiin se biisi jostain iTunesista soimaan ja vedettiin siihen päälle ja Kimi tuuletti yksin eturivissä ja muut katsoivat, että ketä nämä äijät oikein ovat, Jare nauraa.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta. Haastattelussa JVG kertoo myös tarinan Mika Häkkisestä, jonka luo artistit matkustivat ja saivat kokea ikimuistoisen hetken.

Voice.fi, SuomiRäp Radio ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: JVG:n kyläily Mika Häkkisen luona sai erikoisen käänteen - 'Mietin, että mitä tässä tapahtuu'

Lue myös: Siim "Märkä-Simo" Liivik muisteli JVG:n klassikkokappaleen syntyä - "Jännitti paljon"

Kilpailut

Uusimmat